Yleistä seurasta

Kauhajoen Karhu on pitkät perinteet omaava ampumahiihtoseura. Kauhajoen Karhun ampumahiihtäjät ovat menestyneet vuosien aikana erinomaisesti ja on aina ollut yksi Suomen parhaista ampumahiihtoseuroista.

Kauhajoen Karhun toiminnan tarkoitus on edistää ampumahiihtoa, ampumajuoksua ja niiden sovelluksia Kauhajoella ja lähialueilla siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Kauhajoen Karhun tavoitteena on olla aktiivinen ja menestyvä ampumahiihtoseura, joka aktiivisen yhdessä toteutettavan seuratoiminnan avulla kasvattaa kansainvälisestikin menestyviä ampumahiihtäjiä ja tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua seuratoimintaan.

Kauhajoen Karhun ampumahiihtojaoston toiminta on kaikille avointa ja toivotamme tervetulleiksi toimintaamme, myös uudet ampumahiihdosta kiinnostuneet.

Seuramme harjoittelupaikkana toimii Kauhajoen Sotkan ampumahiihtostadion sekä Nummijärven leirintäalueella sijaitseva ampumarata.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close